Sådan beskytter du dit Shopify Balance-kort

På denne side kan du finde oplysninger om, hvordan du nulstiller dit korts pinkode, låser dit kort i tilfælde af tab eller tyveri og låser dit kort op. Hvis du kommer ud for en transaktion, som du ikke mener er korrekt, har du mulighed for at bestride den. Få mere at vide om, hvordan man bestrider en debitering på sin Shopify Balance-konto.

Nulstil pinkoden til dit Shopify Balance-kort

Du kan nulstille pinkoden til dit kort. Hvis du ændrer det telefonnummer, der er knyttet til dit kort, skal du dog vente 24 timer, før du kan ændre din pinkode.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Vælg din primære konto.

3. Klik på det kort, du vil nulstille pinkoden for, under Dine Balance-kort.

4. Klik på Mere, og klik derefter på Nulstil pinkode.

5. Angiv en firecifret pinkode, og klik derefter på Næste.

6. Angiv din pinkode igen, og klik derefter på Bekræft.

7. Angiv den bekræftelseskode, du har fået tilsendt i en tekstbesked, og klik derefter på Nulstil pinkode.

Lås dit Shopify Balance-kort

Hvis du mister dit Shopify Balance-kort, eller det bliver stjålet, skal du spærre det, så det ikke kan bruges af andre.

Af hensyn til sikkerheden vil du muligvis få besked om at godkende din konto igen.

Sådan låser du op for dit Shopify Balance-kort

Hvis du vil ophæve spærringen af dit Shopify Balance-kort, skal du klikke på Ophæv spærring af kort og derefter bekræfte handlingen ved at klikke på Ophæv spærring af kort igen på siden for Shopify Balance-kortet i din Shopify-administrator.