Säkerhet för Shopify Balance-kortet

På den här sidan hittar du information som hur du återställer kortets PIN-kod, låser ditt kort vid förlust eller stöld samt låser upp ditt kort. Om du stöter på en transaktion som du anser vara felaktig har du möjlighet att bestrida den. Läs mer om att bestrida en debitering på ditt Shopify Balance-konto.

Återställ PIN-kod till ditt Shopify Balance-kort

Du kan återställa kortets PIN-kod. Om du ändrar det telefonnummer som är kopplat till kortet så måste du dock vänta 24 timmar innan du kan ändra din PIN-kod.

Steg:

1. Från din Shopify-administratör går du till Ekonomi > Saldo.

2. Välj ditt primära konto.

3. Klicka på det kort vars PIN-kod du vill återställa under Dina Balance-kort.

4. Klicka på Mer och sedan på Återställ PIN.

5. Ange en fyrsiffrig PIN-kod och klicka sedan på Nästa.

6. Ange PIN-koden igen och klicka sedan på Bekräfta.

7. Ange den bekräftelse-kod du fick via sms och klicka sedan på Återställ PIN.

Lås ditt Shopify Balance-kort

Om ditt Shopify Balance-kort är borttappat eller stulet måste du låsa det så att ingen annan kan använda det.

Av säkerhetsskäl kan du få en uppmaning om att autentisera ditt konto igen.

Låsa upp Shopify Balance-kortet

Lås upp Shopify Balance-kortet genom att klicka på Lås upp kort. Bekräfta sedan åtgärden genom att klicka på Lås upp kort igen på sidan Shopify Balance-kort i din Shopify-admin.