Shopify Balance -kortin suojaaminen

Tältä sivulta löydät tietoja esimerkiksi kortin PIN-koodin palauttamiseen, korttisi sulkemiseen katoamisen tai varkauden tapauksessa ja korttisi lukituksen avaamiseen. Jos havaitset tapahtuman, jonka uskot olevan virheellinen, voit riitauttaa sen. Lue lisää veloitusten riitauttamisesta Shopify Balance -tililläsi.

Shopify Balance ‑kortin PIN-koodin palauttaminen

Voit nollata korttisi PIN-koodin. Jos vaihdat korttiisi liitetyn puhelinnumeron, sinun on odotettava 24 tuntia, ennen kuin voit vaihtaa PIN-koodisi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse päätilisi.

3. Klikkaa kohdasta Balance-korttisi korttia, jonka PIN-koodin haluat palauttaa.

4. Klikkaa Lisää ja klikkaa sitten Palauta PIN-koodi.

5. Syötä nelinumeroinen PIN-koodi ja klikkaa sitten Seuraava.

6. Syötä PIN-koodisi uudelleen ja klikkaa sitten Vahvista.

7. Syötä tekstiviestitse saamasi vahvistuskoodi. Klikkaa sitten Palauta PIN-koodi.

Lukitse Shopify Balance ‑korttisi

Jos Shopify Balance ‑korttisi katoaa tai varastetaan, sinun on lukittava se, jotta muut eivät voi käyttää sitä.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Shopify Balance -korttisi lukituksen avaaminen

Voit poistaa Shopify Balance ‑korttisi lukituksen klikkaamalla Poista kortin lukitus ja vahvistamalla sitten toimenpiteen klikkaamalla uudelleen Poista kortin lukitus Shopify adminin Shopify Balance -kortti -sivulla.