Fyysisen Shopify Balance -korttisi hallinnointi

Kun luot Shopify Balance -tilin, virtuaalinen korttisi aktivoituu automaattisesti. Jos haluat fyysisen kortin, voit pyytää sellaista. Kukin kauppa voi saada enintään yhden virtuaalisen kortin ja yhden fyysisen kortin.

Pyydä fyysistä Shopify Balance ‑korttia

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse päätilisi.

3. Klikkaa Tilaa fyysinen kortti.

4. Valinnainen: Mukauta Balance-korttiasi lisäämällä yrityksesi nimi.

5. Anna tai vahvista toimitustietosi ja klikkaa sitten Tilaa kortti.

Kun olet tilannut fyysisen korttisi, pääset kortin toimitustilaan ja arvioituun toimituspäivään siirtymällä kohtaan Talous > Balance, valitsemalla päätilisi ja napsauttamalla sitten fyysistä korttia kohdasta Balance-korttisi.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Fyysisen Shopify Balance ‑kortin aktivoiminen

Kun olet vastaanottanut Shopify Balance ‑korttisi postitse, sinun on aktivoitava se ennen käyttöä. Voit aloittaa prosessin skannaamalla paketin QR-koodin tai siirtymällä Shopify adminiin.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse päätilisi.

3. Klikkaa kohdasta Balance-korttisi Aktivoi fyysinen kortti.

4. Syötä Shopify Balance ‑korttisi neljä viimeistä numeroa ja klikkaa sitten Seuraava.

5. Syötä Shopify Balance ‑korttisi nelinumeroinen PIN-koodi ja klikkaa sitten Seuraava.

6. Syötä PIN-koodisi uudelleen ja klikkaa sitten Vahvista.

7. Syötä tekstiviestitse saamasi vahvistuskoodi ja klikkaa sitten Aktivoi. Jos et saa koodia sisältävää tekstiviestiä, klikkaa Lähetä koodi uudelleen.

Tilaa uudelleen fyysinen Shopify Balance -kortti, jota ei toimitettu

Jos olet pyytänyt fyysistä korttia Shopify Balance -tiliäsi varten ja toimitetussa kortissa on ongelma, voit tilata uuden kortin.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse päätilisi.

3. Klikkaa kohdasta Balance-korttisi fyysistä korttia.

4. Tarkista kortin toimituksen tila ja arvioitu toimituspäivä.

5. Varmista, että toimitustiedot ovat oikein.

6. Klikkaa Peruuta ja vaihda tai Tilaa uusi kortti.

7. Valitse Korttia ei vastaanotettu ja klikkaa sitten Seuraava.

Toimittamaton korttisi on peruutettu, ja uusi kortti lähetetään sinulle.

Shopify Balance ‑kortin korvaaminen

Korvaavan kortin tilaaminen peruuttaa senhetkisen Shopify Balance ‑korttisi. Uusi Shopify Balance -korttisi lähetetään kahdeksan arkipäivän kuluessa vakiotoimituksena.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse päätilisi.

3. Klikkaa kohdasta Balance-korttisi fyysistä Balance-korttiasi.

4. Klikkaa Lisää ja klikkaa sitten Peruuta ja vaihda.

5. Valitse syy Shopify Balance ‑korttisi peruuttamiselle ja vaihtamiselle ja klikkaa sitten Seuraava.

6. Tarkista toimitusosoitteesi varmistaaksesi, että se on oikein, ja klikkaa Vahvista ja korvaa kortti. Jos osoitettasi on päivitettävä, klikkaa Muokkaa muokataksesi osoitettasi ja klikkaa sitten Vahvista ja korvaa kortti.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Yrityksen nimen muuttaminen Balance-kortissa

Yrityksesi nimi tarkistetaan, ennen kuin se lisätään Balance-korttiisi. Varmista, että yrityksesi nimi on ohjeiden mukainen välttääksesi kortin peruuttamisen. Yrityksen nimi ei esimerkiksi saa loukata tekijänoikeutta, sisältää kirosanoja, väkivaltaa tai sopimatonta sisältöä. Jos yrityksesi nimeä ei hyväksytty, voit pyytää toista, tyhjää korttia valitsemalla Ohita mukautus.