Sådan administrerer du Shopify Balance-kort, der er ved at udløbe

Alle Shopify Balance-kort har en udløbsdato. Det gælder både virtuelle og fysiske kort. Gennemgå processen for fornyelse af Shopify Balance-kort for at sikre problemfrie transaktioner og uforstyrret virksomhedsdrift.

Ændringer af dit Shopify Balance-kort ved fornyelse

Når et Shopify Balance-kort bliver fornyet, forbliver kortnummeret det samme, mens udløbsdatoen og sikkerhedskoden ændres. Sørg for at opdatere eventuelle tilbagevendende betalinger eller data om gemte kort med de nye oplysninger for at undgå forstyrrelser af betalingsbehandlinger.

Notifikationer og påmindelser

For at holde dig opdateret om kort, der er ved at udløbe, vil du modtage en mailnotifikation 60 dage, inden dit virtuelle eller fysiske Shopify Balance-kort udløber. Du modtager også notifikationer i Shopify-administratoren, der angiver, at et Shopify Balance-kort snart udløber. Disse notifikationer vises i flere forskellige områder i afsnittet Balance i Shopify-administratoren.

Erstat et virtuelt Shopify Balance-kort

Hvis du har et virtuelt Shopify Balance-kort, der snart udløber, erstattes det virtuelle kort automatisk 45 dage inden udløbsdatoen, dvs. 15 dage efter den første notifikation, du modtog. Denne erstatningsproces sker med omgående virkning. Det betyder, at dit nye virtuelle kort er aktiveret og klar til brug med det samme.

Du kan også manuelt anmode om at få erstattet et virtuelt kort efter de 60 dage, men inden de 45 dage før kortets udløb.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.
  2. Vælg din primære konto.
  3. Vælg det virtuelle kort, der snart udløber, i afsnittet Dine Balance-kort.
  4. Klik på knappen ... > Erstat.
  5. Klik på Erstat kort i dialogboksen Erstat virtuelt Shopify Balance-kort.

Dit nye virtuelle kort er klar til brug med det samme, og du modtager en mail, der bekræfter erstatningen. Du skal muligvis opdatere udløbsdatoen og sikkerhedskoden for tilbagevendende betalinger, der er knyttet til det virtuelle Shopify Balance-kort.

Erstat et fysisk Shopify Balance-kort

Der sendes et nyt kort til den registrerede adresse (din faktureringsadresse) som erstatning for et fysisk Shopify Balance-kort. Erstatningskortet sendes automatisk til dig 45 dage før udløbsdatoen på dit aktuelle kort. I denne periode har du 15 dage til at opdatere adressen, hvis det er nødvendigt. Hvis du ikke foretager dig noget, igangsættes leveringsprocessen automatisk.

Under erstatningsprocessen modtager du kommunikation om forsendelsen og ankomsten af dit nye fysiske Shopify Balance-kort via mail. Du kan fortsætte med at bruge kortet, der er ved at udløbe, indtil det nye kort er blevet aktiveret eller indtil udløbsdatoen for det aktuelle kort.

Rediger den adresse, som erstatningen for et fysisk Shopify Balance-kort skal sendes til

1. Klik på Skift adresse i mailnotifikationen eller det banner, der vises i Shopify-administratoren.
  2. Gennemgå dine leveringsoplysninger, og klik derefter på Bekræft adresse.

Fremskynd erstatningen af et fysisk Shopify Balance-kort

1. Klik på Send erstatningskort nu i mailnotifikationen eller det banner, der vises i Shopify-administratoren.
  2. Opdater din leveringsadresse, og klik derefter på Næste.
  3. Gennemgå dine leveringsoplysninger, og klik derefter på Bekræft adresse.

Visse hændelser starter med det samme processen for, at der sendes et nyt kort til din adresse. Derfor kan du ikke ændre din leveringsadresse for et korts forsendelse, når der er sket en af følgende hændelser:

• Klik på Gem, når du har redigeret din leveringsadresse.
  • Klik på Send erstatningskort nu, når du har anmodet om et nyt kort.
  • Der går 45 dage, før dit eksisterende kort udløber.

Hvis adressen er forkert, skal du annullere og erstatte kortet.