Forstå Shopify Balance og utbetalinger

Når du registrerer deg for en Shopify Balance-konto, angis hovedkontoen automatisk som Shopify Payments-utbetalingskonto. Det betyr at hvis du bruker hovedkontoen for Balance, kan du motta penger fra Shopify-salg inntil syv dager tidligere enn i en bank. Virkedager ekskluderer helger og amerikanske helligdager.

Utbetalinger fra Shopify Payments til Shopify Balance-kontoen

Utbetalinger fra Shopify Payments kan være inntil syv dager tidligere enn fra en bank. Utbetalinger fra Shopify Payments til en ekstern bankkonto kan ta inntil fem dager. Banker kan også bruke inntil tre ytterligere dager på å behandle overføringer. Tidsperiodene varierer fra finansinstitusjon til finansinstitusjon.

Tidslinje for Shop Pay Avdrag-utbetalinger

Endre utbetalingskonto

Du kan når som helst endre kontoen Shopify Payments-inntektene settes inn på.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Velg utbetalingskonto.

3. Klikk på Administrer konto på siden Kontodetaljer.

4. Klikk Endre utbetalingskontoShopify Balance-konto-siden.

5. Angi den nye kontoinformasjonen og klikk på Lagre.

6. Velg en årsak til kontoendringen fra rullegardinmenyen i dialogboksen Endre utbetalingskonto, og klikk deretter på Bekreft.

7. Følg instruksjonene for å fullføre tofaktorautentiseringen.

8. Klikk på Ferdig.

Bytte utbetalingskonto til en tredjepartskonto

Shopify Balance-kontoen blir ikke avsluttet eller deaktivert dersom du endrer utbetalingskonto til en tredjepartskonto. Du kan fortsette å bruke aktive Shopify Balance-betalingskort og tjene Shopify Balance-belønninger for transaksjoner som gjøres med Shopify Balance-kontoen.

Overføre PayPal-utbetalinger til Shopify Balance

Hvis du mottar utbetalinger i PayPal kan du overføre dem automatisk til Balance-kontoen og administrere utbetalinger på ett sted.

Trinn:

1. Logg på PayPal-bedriftskontoen.
  2. Gå til Lommebok-seksjonen i PayPal-kontoen.
  3. Klikk på Koble til en bank eller Velg din bank.
  4. Skriv inn noen bokstaver i feltet Søk etter banken din (for eksempel abc).
  5. Når meldingen Vi fant ikke banken din vises klikker du på Angi bankopplysninger.
  6. Skriv inn bank- og kontonummerne for Balance-kontoen. Du finner kontoopplysningene i Balance-kontoen. Når du angir opplysningene vises Balance-kontoen som Evolve Bank & Trust, som leverer banktjenester for Shopify Balance.
  7. Følg instruksjonene for å bekrefte bankkontoen. PayPal vil be deg om å bekrefte beløpene for to små innskudd som sendes til Balance-kontoen.
  8. Når du har bekreftet kontoen går du til PayPal-bedriftskontoen, aktiverer automatiske overføringer og velger Evolve Bank & Trust som bank. Du kan velge hvor ofte du ønsker at PayPal-inntektene skal overføres til Balance-kontoen.

Forstå Shopify Balance-kontobruk på tvers av flere butikker

Shopify Balance-kontoen kan bare fungere som utbetalingskonto for den Shopify-butikken den er direkte knyttet til. Hvis du driver flere Shopify-butikker, må hver butikk ha sin egen dedikerte Shopify Balance-konto. Forsøk på manuell bruk av den samme Shopify Balance-kontoen på tvers av flere butikker vil ikke fungere. Som et resultat av dette, vil du ikke motta de bestemte fordelene som er tilknyttet Shopify Balance for de andre butikkene. I stedet vil utbetalinger ment for andre butikker bli behandlet under standardinnstillingen, og fremkomme som Evolve Bank i stedet for Shopify Balance.