Forstå Shopify Balance og utbetalinger

Når du registrerer deg for en Shopify Balance-konto, angis hovedkontoen automatisk som Shopify Payments-utbetalingskonto. Det betyr at hvis du bruker hovedkontoen for Balance, kan du motta penger fra Shopify-salg inntil syv dager tidligere enn i en bank. Virkedager ekskluderer helger og amerikanske helligdager.

Tidslinje for Shopify Payments-utbetalinger

Utbetalinger fra Shopify Payments kan ankomme inntil 7 dager tidligere enn fra tradisjonelle banker. Overføring av midler fra Shopify Payments til en ekstern bankkonto kan imidlertid ta inntil 5 dager. I tillegg kan banker bruke inntil 3 dager ekstra på å behandle disse overføringene, og behandlingstidene kan variere mellom finansinstitusjoner. Finn ut mer om utbetalingsperioder og utbetalinger fra Shopify Payments.

Tidslinje for Shop Pay Avdrag-utbetalinger

Endre utbetalingskonto

Du kan når som helst endre kontoen Shopify Payments-inntektene settes inn på.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Velg utbetalingskonto.

3. Klikk på Administrer konto på siden Kontodetaljer.

4. Klikk Endre utbetalingskontoShopify Balance-konto-siden.

5. Angi den nye kontoinformasjonen og klikk på Lagre.

6. Velg en årsak til kontoendringen fra rullegardinmenyen i dialogboksen Endre utbetalingskonto, og klikk deretter på Bekreft.

7. Følg instruksjonene for å fullføre tofaktorautentiseringen.

8. Klikk på Ferdig.

Bytte utbetalingskonto til en tredjepartskonto

Shopify Balance-kontoen blir ikke avsluttet eller deaktivert dersom du endrer utbetalingskonto til en tredjepartskonto. Du kan fortsette å bruke aktive Shopify Balance-betalingskort og tjene Shopify Balance-belønninger for transaksjoner som gjøres med Shopify Balance-kontoen.

Overføre PayPal-utbetalinger til Shopify Balance

Hvis du mottar utbetalinger i PayPal kan du overføre dem automatisk til Balance-kontoen og administrere utbetalinger på ett sted.

Trinn:

1. Logg på PayPal-bedriftskontoen.
  2. Gå til Lommebok-seksjonen i PayPal-kontoen.
  3. Klikk på Koble til en bank eller Velg din bank.
  4. Skriv inn noen bokstaver i feltet Søk etter banken din (for eksempel abc).
  5. Når meldingen Vi fant ikke banken din vises klikker du på Angi bankopplysninger.
  6. Skriv inn bank- og kontonummerne for Balance-kontoen. Du finner kontoopplysningene i Balance-kontoen. Når du angir opplysningene vises Balance-kontoen som Evolve Bank & Trust, som leverer banktjenester for Shopify Balance.
  7. Følg instruksjonene for å bekrefte bankkontoen. PayPal vil be deg om å bekrefte beløpene for to små innskudd som sendes til Balance-kontoen.
  8. Når du har bekreftet kontoen går du til PayPal-bedriftskontoen, aktiverer automatiske overføringer og velger Evolve Bank & Trust som bank. Du kan velge hvor ofte du ønsker at PayPal-inntektene skal overføres til Balance-kontoen.

Forstå Shopify Balance-kontobruk på tvers av flere butikker

Shopify Balance-kontoen kan bare fungere som utbetalingskonto for den Shopify-butikken den er direkte knyttet til. Hvis du driver flere Shopify-butikker, må hver butikk ha sin egen dedikerte Shopify Balance-konto. Forsøk på manuell bruk av den samme Shopify Balance-kontoen på tvers av flere butikker vil ikke fungere. Som et resultat av dette, vil du ikke motta de bestemte fordelene som er tilknyttet Shopify Balance for de andre butikkene. I stedet vil utbetalinger ment for andre butikker bli behandlet under standardinnstillingen, og fremkomme som Evolve Bank i stedet for Shopify Balance.