Lisämaksutapojen deaktivoiminen

Jos et enää vaadi tiettyjä maksutapoja Shopify-kaupassasi, voit poistaa ne käytöstä.

Lisämaksutapojen poistaminen käytöstä

Lisämaksutavan sovelluksen poistaminen käytöstä

Jos et enää tarvitse lisämaksutavan sovellusta, voit deaktivoida sen. Kun deaktivoit sovelluksen, se poistetaan käytettävissäsi olevien maksutapojen luettelosta, mutta se on edelleen käytettävissä, jos tarvitset sovellusta esimerkiksi tilausten palautuksia varten.

Vaiheet:

1. Etsi palveluntarjoaja luettelosta Tuetut maksutavat -osiossa.
  2. Klikkaa Hallinnoi.
  3. Klikkaa Poista aktivointi.
  4. Klikkaa Deaktivoi maksusovellus.