Sådan administrerer du ordrer med høj risiko med Shopify Flow

Shopify Flow er en gratis platform til automatisering af e-handel, som giver dig mulighed for at automatisere opgaver og processer i din Shopify-butik og i dine apps. Du kan bruge Shopify Flow til at automatisere bestemte opgaver i din Shopify-administrator, som f.eks. din administration af ordrer med høj risiko.

Hvis du modtager et banner i din Shopify-administrator om installation af Shopify Flow, kan du klikke på Installer Flow og øjeblikkeligt aktivere et workflow, der automatisk henter betalinger for ordrer med lav risiko og medium risiko. Hvis du ikke gør dette, kan du installere Shopify Flow fra Shopify App Store. Derefter kan du enten bruge en forhåndsudviklet skabelon eller oprette dit eget workflow.

Før du bruger Shopify Flow til at administrere ordrer med høj risiko

Når du opretter eller redigerer et workflow for at administrere ordrer med høj risiko, skal du sørge for, at du bruger udløseren Ordren har gennemgået risikoanalyse i stedet for triggeren Ordren blev oprettet. Dette skyldes, at svindelanalysen tager lidt tid at behandle, efter en ordre er oprettet. Workflows, der starter med Ordren har gennemgået risikoanalyse, kører ikke umiddelbart efter oprettelse af en ordre og udløses i stedet, når svindelanalysen for en ordre fuldføres.

Når du har aktiveret et workflow, der afgør, om en betaling skal registreres, skal du sørge for, at godkendelse og registrering af kreditkort er indstillet til manuel registrering i dine indstillinger. Workflows, der administrerer registrering af betalinger, fungerer ikke, hvis automatisk registrering er aktiveret.

Sådan opsætter du Shopify Flow-workflows

Du kan automatisere almindelige opgaver, der udføres i Shopify, ved at oprette workflows i Shopify Flow, som har udløsere, betingelser og handlinger. Hvis du vil bruge Shopify Flow til at administrere ordrer med høj risiko, kan du opsætte almindeligt anvendte workflows. Du kan f.eks. registrere betaling, hvis ordren ikke har høj risiko eller annullere og genopfylde ordrer med høj risiko. Disse workflows kører på baggrund af oplysninger fra Shopifys svindelanalyse.

Registrer en ordre, der ikke har høj risiko for svindel

Dette workflow registrerer betaling for ordrer med risiko og medium risiko og undgår at registrere betaling for ordrer med høj risiko. Du kan installere skabelonen automatisk, eller du kan installere skabelonen manuelt og tilpasse den i Shopify-administratoren ved at udføre følgende trin.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Flow.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Opret workflow.

5. Klik på Gennemse skabeloner.

6. Vælg Risiko, og vælg derefter Registrer betaling, hvis ordren ikke har en høj risiko for svindel.

7. Klik på Installer.

8. Valgfrit: Hvis du vil spore ordrer, der ikke er blevet klargjort, skal du gøre følgende:

1. I feltet Markér, hvis klikker du på indikatoren + ud for Ellers.
    2. Klik på Handling.
    3. Vælg en handling. Du kan f.eks. bruge handlingen Tilføj ordretags for at tilføje et tag eller handlingen Send intern mail for at sende en mail til dig selv eller dine medarbejdere for at indikere, at betalingen ikke blev registreret.
  9. Gør et af følgende:

• Klik på Aktiver workflow for at gemme workflowet og begynde at bruge det.
    • Klik på Afslut for at gemme workflowet uden at aktivere det.

Annuller og genopfyld ordrer med høj risiko

Dette workflow annullerer ordrer med høj risiko og genopfylder varer i ordrerne. Den føjer også et tag til ordren, føjer et tag til den kunde, som har afgivet ordren, og sender en mail, der angiver, at en ordre blev annulleret på grund af høj risiko. Du kan installere skabelonen automatisk, eller du kan installere skabelonen manuelt og tilpasse den i Shopify-administratoren ved at udføre følgende trin.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Flow.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Opret workflow.

5. Klik på Gennemse skabeloner.

6. Vælg Risiko, og vælg derefter Annuller og genopfyld ordrer med høj risiko.

7. Valgfrit: Klik på den handling, du vil ændre, hvis du vil redigere de handlinger, som workflowet har foretaget. Hvis du f.eks. vil ændre destinationen for mailen, skal du klikke på feltet Send intern mail og derefter ændre your.email@example.com til den mailadresse, du vil bruge.

8. Gør et af følgende:

• Klik på Aktiver workflow for at gemme workflowet og begynde at bruge det.
    • Klik på Afslut for at gemme workflowet uden at aktivere det.