Tilføj ordretags

Handlingen Tilføj ordretags føjer et tag til den ordre, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Tilføj ordretags indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Tilføj ordretags”.
Felt Beskrivelse
Tags De tags, der skal føjes til en ordre. Der skelnes mellem store og små bogstaver i forbindelse med tags. Hvis du vil tilføje flere tags, skal du gøre et af følgende:
  • Angiv hvert tag separat ved at angive tagget og derefter trykke på Enter.
  • Angiv flere tags på én gang ved at adskille dem med kommaer. Mellemrum mellem kommaer fjernes.

Hvis du f.eks. angiver tag1,tag2,tag3 og derefter trykker på Enter-tasten, vil dette medføre, at tag1,tag2,tag3 oprindeligt vises i handlingen. Når handlingen er udført, tilføjes tre separate tags: tag1, tag2 og tag3.

Udløsere

Handlingen Tilføj ordretags får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordre-id (eller order.id), identificerer den ordre, skal have tilføjet tags. Ordre-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Tilføj ordretags kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et tag, når en ordre er på 100 dollars eller mere

I dette eksempel på et workflow føjes tagget contest_entry til alle ordrer med en samlet pris på 100,00 eller mere.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen tagsAdd.