Føj katalog til firmalokation

Handlingen Føj katalog til firmalokation føjer et angivet katalog til den firmalokation, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Føj katalog til firmalokation indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen Føj katalog til firmalokation.
Felt Beskrivelse
Katalog Kræves. Den indeholder katalogets id, som skal føjes til firmalokationen.

Triggere

Handlingen Føj katalog til firmalokation kan bruges sammen med følgende triggere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der automatisk tilføjer et katalog, når en ny firmalokation oprettes

I dette eksempel føjes et katalog til en firmalokation, når der oprettes en firmalokation.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå forandringencatalogContextUpdate.