Send betalingspåmindelse

Handlingen Send betalingspåmindelse sender en betalingspåmindelse for den betalingsplan, der udløste workflowet med trinnet Betalingsplanen er forfalden.

På denne side

Udløsere

Handlingen Send betalingspåmindelse har får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, PaymentSchedule ID, identificerer den betalingsplan, som der skal sendes en betalingspåmindelse for. Betalingsplan-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Send betalingspåmindelse kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en betalingspåmindelse, når en betalingsplan er forfalden. Det står Start, når betalingsplanen er forfalden. Vent i 20 sekunder. Send denne betalingspåmindelse

I dette workfloweksempel sendes der en betalingspåmindelse for den betalingsplan, der er forfalden.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå send en betalingspåmindelse.