Fjern metafelt for ordrekladde

Handlingen Fjern metafelt for ordrekladde fjerner metafelter fra den ordrekladde, der udløser workflowet.

Felter

Handlingen Fjern metafelt for ordrekladde indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Fjern metafelt for ordrekladde”.
Felt Beskrivelse
Navneområde for metafelt Påkrævet. Et navneområde for metafelt er en container for en gruppe af metafelter. Hvis du grupperer metafelter i et navneområde, forhindrer dette, at dine metafelter kommer i konflikt med andre metafelter.
Nøgle Påkrævet. En nøgle er en identifikator for metafeltværdien.

Udløsere

Handlingen Fjern metafelt for ordrekladde får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordrekladde-id, identificerer den ordrekladde, der skal have fjernet metafelter. Ordrekladde-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Fjern metafelt for ordrekladde kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der fjerner et metafelt for en ordrekladde, når der oprettes en ordrekladde

I dette eksempel på et workflow, fjernes et metafelt for en ordrekladde fra alle ordrekladder, der er oprettet for nylig.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå inputobjektet MetafieldInput.