Ordrekladden er oprettet

Udløseren Ordrekladden blev oprettet starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp opretter en ordrekladde.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordrekladden blev oprettet.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer tags til en kunde, når der oprettes en ordrekladde

I dette workfloweksempel føjes der et tag til en kundeprofil, når der oprettes en ordrekladde, som kunden er knyttet til.

Test af udløseren Ordrekladden blev oprettet

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du oprette en ordrekladde.

API-detaljer

Med udløseren Ordrekladden blev oprettet kan du foretage handlinger med DraftOrder Graphql API-objektet.