Fjern kundetags

Handlingen Fjern kundetags fjerner tags fra den kunde, der udløser workflowet.

På denne side

Felter

Handlingen Fjern kundetags indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Fjern kundetags”.
Felt Beskrivelse
Tags De tags, der skal fjernes fra en kunde. Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver i forbindelse med tags. Hvis du vil fjerne flere tags, skal du gøre et af følgende:
  • Angiv hvert tag separat ved at angive tagget og derefter trykke på Enter.
  • Angiv flere tags på én gang ved at adskille dem med kommaer. Mellemrum mellem kommaer fjernes.

Hvis du f.eks. angiver “tag1,tag2,tag3” og derefter trykker på Enter, vil dette medføre, at tag1,tag2,tag3 oprindeligt vises i handlingen. Når handlingen er udført, fjernes tre separate tags: tag1, tag2 og tag3.

Udløsere

Handlingen Fjern kundetags får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Kunde-id, identificerer den kunde, der skal have fjernet tags. Kunde-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Fjern kundetags kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der fjerner tags, når det samlede beløb på en kundes ordre er lig med eller større end 50 USD.

I dette eksempel på et workflow, fjernes tagget new fra en kunde, når det samlede beløb på kundens ordre er lig med eller større end 50 USD.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen tagsRemove.