Markér klargøringsordren som klargjort

Handlingen Markér en klargøringsordre som klargjort opretter en klargøring for alle varelinjer i en klargøringsordre.

Hvis en klargøringsordre er i en tilstand, hvor den ikke kan klargøres, f.eks. ON_HOLD, mislykkes Flow-workflowet. Klargøringsordren skal være i en tilstand, hvor den kan klargøres. Dette kan afgøres ved, at der angives en betingelse, der skal evaluere, om FulfillmentOrder.supportedActions.action indeholder CREATE_FULFILLMENT.

På denne side

Felter

Handlingen Markér en klargøringsordre som klargjort indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen Markér en klargøringsordre som klargjort.
Felt Beskrivelse
Besked En ekstra besked, der sendes sammen med klargøringen.
Giv kunden besked Giv kunden besked om, at klargøringen er oprettet.

Udløsere

Handlingen Markér en klargøringsordre som klargjort udføres for klargøringsordrer. Handlingen bruger et klargøringsordre-id til at identificere klargøringsordren og oprette en klargøring til den. Handlingen Markér en klargøringsordre som klargjort kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Handlingen Markér en klargøringsordre som klargjort kan også bruges i ethvert workflow, der gentages via klargøringsordrer, som bruger handlingen For each-loop (gentag).

Eksempler

Eksempel på et workflow, der opretter en klargøring, når en klargøringsordre ændrer lokation

I dette workfloweksempel oprettes der en klargøring for klargøringsordren, når en klargøringsordre flyttes til en ny lokation.

Example of a workflow that marks all fulfillment orders in an order as fulfilled when an order is created
I dette workfloweksempel oprettes der en klargøring for alle klargøringsordrer, når en ordre oprettes.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationenfulfillmentCreateV2.