Opdater bemærkning til ordrekladde

Handlingen Opdater bemærkning til ordrekladde opdaterer bemærkningerne på en ordrekladdeside for den ordre, der udløser workflowet.

Når du opretter en ordre ud fra en ordrekladde, overføres ordrekladdens bemærkninger og tilføjes som ordrebemærkninger.

På denne side

Felter

Handlingen Opdater bemærkning til ordrekladde indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Opdater bemærkning til ordrekladde”.
Felt Beskrivelse
Bemærk Den bemærkning, der skal anvendes på ordrekladden.

Udløsere

Handlingen Opdater bemærkning til ordrekladde får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Ordrekladde-id, identificerer den ordrekladde, der skal opdateres. Ordrekladde-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Opdater bemærkning til ordrekladde kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der føjer en bemærkning til en ordrekladde, når den oprettes

I dette eksempel på et workflow, føjes en bemærkning til alle ordrekladder, der er oprettet for nylig.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen draftOrderUpdate.