Fjern metafelt for produkt

Handlingen Fjern metafelt for produkt fjerner metafelter fra det produkt, der udløser workflowet.

Felter

Handlingen Fjern metafelt for produkt indeholder følgende felter.

Felter, der bruges i handlingen “Fjern metafelt for produkt”.
Felt Beskrivelse
Navneområde for metafelt Påkrævet. Et navneområde for metafelt er en container for en gruppe af metafelter. Hvis du grupperer metafelter i et navneområde, forhindrer dette, at dine metafelter kommer i konflikt med andre metafelter.
Nøgle Påkrævet. En nøgle er en identifikator for metafeltværdien.

Udløsere

Handlingen Fjern metafelt for produkt får tilføjet et skjult metafelt af udløseren. Dette felt, Produkt-id, identificerer det produkt, der skal have fjernet et metafelt. Produkt-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Fjern metafelt for produkt kan bruges i workflows, der starter med følgende udløsere:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der fjerner et metafelt for et produkt, når et produkt arkiveres

I dette eksempel på et workflow fjernes et metafelt for et produkt, når produktets status ændres fra “Aktiv” til “Arkiveret“.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå inputobjektet MetafieldInput.