Produktet er oprettet

Udløseren Produktet er oprettet starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp tilføjer et nyt produkt i Shopify-administratoren eller via API.

Handlinger

Denne udløser angiver et produkt, så du får mulighed for at anvende alle handlinger, der kræver et produkt, herunder:

Test af udløseren Produktet er oprettet

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du oprette et nyt produkt i Shopify-administratoren.

API-detaljer

Med udløseren Produktet er oprettet kan du foretage handlinger med Product Graphql API-objektet.