Varelinjer i klargøringsordre forberedes til lokal levering

Udløseren Varelinjer med klargøringsordrer, der er forberedt til lokal levering starter et workflow, når en klargøringsordres varelinjer forberedes til lokal levering.

Handlinger

De følgende handlinger kan bruges i workflows, der startes med udløseren Varelinjer med klargøringsordrer, der er forberedt til lokal levering.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail med en klargøringsordres id og lokation, når ordrens varelinjer er klar til levering

I dette workfloweksempel sendes der en mail, når varelinjerne i en klargøringsordre er forberedt til lokal levering.

Test af udløseren Varelinjer i klargøringsordre forberedes til lokal levering

Denne udløser gælder for tredjepartsklargøringer, ikke for manuelle klargøringshændelser. Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du kontakte din tredjepartsdistributionstjeneste for at høre nærmere om, hvordan du kan afgive en testordre.

API-detaljer

Med udløseren Varelinjer med klargøringsordrer, der er forberedt til lokal levering kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet.