Kundekontoen er deaktiveret

Udløseren Kundekontoen er deaktiveret starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp deaktiverer en kundekonto i Shopify-administratoren.

Denne udløser gælder kun for klassiske kundekonti. Få mere at vide under Kundekonti.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kundekontoen er deaktiveret.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et kundetag, når en kundekonto deaktiveres

I dette workfloweksempel tilføjes der et kundetag, når en kundekonto deaktiveres.

Test af udløseren Kundekontoen er deaktiveret

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du deaktivere en kundekonto.

API-detaljer

Med udløseren Kundekontoen er deaktiveret kan du foretage handlinger med Customer Graphql API-objektet.