Asiakastili on poistettu käytöstä

Asiakastili poistettu käytöstä -käynnistin käynnistyy, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus poistaa asiakastilin käytöstä Shopify Adminissa.

Tätä käynnistintä käytetään vain perinteisissä asiakastileissä. Lue lisää kohdassa Asiakastilit.

Toimenpiteet

Seuraavia toimintoja voidaan käyttää työnkuluissa, jotka käynnistyvät Asiakastili poistettu käytöstä -käynnistimellä.

Esimerkki

Esimerkki työnkulusta, joka lisää asiakastunnisteen, kun asiakastili on poistettu käytöstä

Tässä esimerkkityönkulussa asiakastunniste lisätään, kun asiakastili poistetaan käytöstä.

Asiakastili poistettu käytöstä ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä käynnistyvää työnkulkua, poista asiakastili käytöstä.

API-tiedot

Asiakastili poistettu käytöstä -käynnistimen käyttäminen mahdollistaa toimintojen suorittamisen Customer Graphql API -objektilla.