Tuote luotu

Tuote luotu -käynnistin käynnistää työnkulun, kun organisaatiosi käyttäjä tai kolmannen osapuolen sovellus lisää uuden tuotteen Shopify Adminin tai API:n kautta.

Toimenpiteet

Tämä käynnistin tarjoaa tuotteen, joten sen avulla voit käyttää mitä tahansa toimintoa, joka edellyttää tuotetta, mukaan lukien:

Tilaus luotu ‑käynnistimen testaaminen

Jos haluat testata tällä käynnistimellä alkaa työnkulkua, luo uusi tuote Shopify adminissa.

API-tiedot

Tuote luotu -käynnistin mahdollistaa toimintojen suorittamisen Product Graphql API -objektilla.