Produktet er opprettet

Utløseren Produkt opprettet starter en arbeidsflyt når en bruker i organisasjonen eller en tredjepartsapp legger til et nytt produkt i Shopify-administrator eller via API.

Handlinger

Denne utløseren leverer et produkt, og lar deg bruke alle handlinger som krever et produkt, inkludert:

Teste utløseren Produkt opprettet

Opprett et nytt produkt i Shopify-administrator for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Utløseren Produkt opprettet gjør det mulig å utføre handlinger med Product Graphql API-objektet.