Produktet ble lagt til i butikken

Utløseren Produkt lagt til i butikk starter en arbeidsflyt når en bruker i organisasjonen eller en tredjepartsapp legger til et nytt produkt i Shopify-administrator.

Handlinger

Følgende handlinger kan brukes i arbeidsflyter som starter med utløseren Produkt lagt til i butikken.

Eksempel:

Et eksempel på en arbeidsflyt som legger til et produkt i en samling når det legges til i butikken

I dette arbeidsflyteksempelet legges et produkt til i en samling når det legges til i butikken.

Teste utløseren Produkt lagt til i butikk

Opprett et nytt produkt i Shopify-administrator for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Ved å bruke utløseren Produkt lagt til i butikk kan det utføres handlinger med Product Graphql API-objektet.