Produktstatus oppdatert

Utløseren Produktstatus oppdatert starter en arbeidsflyt når en bruker i organisasjonen eller en tredjepartsapp endrer statusen for et produkt.

Handlinger

Følgende handlinger kan brukes i arbeidsflyter som starter med utløseren Produktstatus oppdatert.

Eksempel:

Eksempel på en arbeidsflyt som gjør et produkt tilgjengelig i nettbutikk-salgskanalen når statusen endres fra arkivert til aktivt

I dette arbeidsflyteksempelet gjøres produktet tilgjengelig i nettbutikk-salgskanalen når statusen endres fra arkivert til aktiv.

Teste utløseren Produktstatus oppdatert

Endre statusen for et produkt for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Ved å bruke utløseren Produktstatus oppdatert er det mulig å utføre handlinger med ProductPublication Graphql API-objektet.