Retur er forespurt

Utløseren Forespurt retur starter en arbeidsflyt når en retur forespørres av en kunde ved hjelp av selvbetjente returer.

Oppgitte data

Følgende data sendes til arbeidsflyter som starter med utløseren Forespurt retur.

Data som leveres til arbeidsflyter med utløseren.
Data Beskrivelse
Gå tilbake Returressursen knyttet til utløseren. Gir tilgang til data for returobjektet fra GraphQL Admin API

Teste utløseren

Før du tester utløseren, må du kontrollere at du har konfigurert selvbetjente returer.

Trinn:

1. Opprett en testkundekonto for butikken du ønsker å teste.
  2. Legg inn en bestilling som testkunden.
  3. Forespør en retur fra testkundens konto.

Handlinger

Denne utløseren leverer et returobjekt, så du kan bruke alle handlinger som krever en retur. Fordi returobjektet inkluderer en bestilling, kan utløseren i tillegg brukes med alle bestillingshandlinger, inkludert:

Med bestillinger får du tilgang til andre data, som kunder, slik at de kan brukes med kundehandlinger. Disse inkluderer:

Bestillinger inneholder også lister med data, for eksempel varelinjer. Ved hjelp av en For each-handling kan du kjøre gjennom disse listene og utføre handlinger på hvert element. Du kan for eksempel kjøre gjennom varelinjene og legge til en tagg for hvert enkelt produkt.