Legg til bestillingstagger

Handlingen Legg til bestillingstagger legger til en tagg i bestillingen som utløser arbeidsflyten.

På denne siden

Felt

Handlingen Legg til bestillingstagger inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Legg til bestillingstagger.
Felt Beskrivelse
Tagger Taggene som skal legges til i en bestilling. Tagger skiller mellom store og små bokstaver. For å legge til flere tagger gjør du en av følgende:
  • Angi hver tagg hver for seg ved å skrive inn taggen, og deretter trykke på Enter-tasten.
  • Skrive inn flere tagger og skille dem med komma. Mellomrom mellom kommaene blir fjernet.

Hvis du for eksempel angir tagg1,tagg2,tagg3 og deretter trykker på Enter-tasten, vises tagg1,tagg2,tagg3 i handlingen. Når handlingen utføres, legges det til tre separate tagger: tagg1, tagg2 og tagg3.

Utløsere

Handlingen Legg til bestillingstagger har et skjult felt lagt til av utløseren. Dette feltet, Order ID (eller order.id) identifiserer bestillingen taggene skal legges til for. Bestillings-ID er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Legg til bestillingstagger kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel

Et eksempel på en arbeidsflyt som legger til en tagg når en bestilling er på 100 dollar eller mer

I dette arbeidsflyteksempelet legges taggen contest_entry til for alle bestillinger med en totalpris på 100,00 eller mer.

API-detaljer

Gå gjennom tagsAdd-mutasjonen for å finne ut mer.