Kanseller retur

Handlingen Kanseller retur kansellerer en retur for en bestilling. Når en retur er kansellert, kan den ikke startes igjen uten at det opprettes en ny returforespørsel.

På denne siden

Utløsere

Handlingen Kanseller retur har et skjult felt lagt til av utløseren. Dette feltet, Retur-ID (eller return.id), identifiserer returen som skal kanselleres. Retur-ID-en er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Kanseller retur kan brukes i arbeidsflyter som starter med utløsere som inneholder returdata, inkludert:

API-detaljer

Se mutasjonen returnCancel for å finne ut mer.