Legg til en katalog for en bedriftslokalisasjon

Handlingen Legg til en katalog for en bedriftslokalisasjon legger til en angitt katalog for bedriftslokalisasjonen som utløser arbeidsflyten.

På denne siden

Felter

Handlingen Legg til en katalog for en bedriftslokalisasjon inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Legg til en katalog for en bedriftslokalisasjon.
Felt Beskrivelse
Katalog Påkrevd. Den inneholder ID-en til katalogen som skal legges til for bedriftslokalisasjonen.

Utløsere

Handlingen Legg til en katalog for en bedriftslokalisasjon kan brukes med følgende utløsere:

Eksempel:

Eksempel på en arbeidsflyt som legger til en katalog for en bedriftslokalisasjon når en bedriftslokalisasjon opprettes

I dette arbeidsflyteksempelet legges en katalog til for en bedriftslokalisasjon når en bedriftslokalisasjon opprettes.

API-detaljer

For å finne ut mer kan du se mutasjonen catalogContextUpdate.