Fjern metafelt for bestilling

Handlingen Fjern bestillingsmetafelt fjerner metafelter fra bestillingen som utløser arbeidsflyten.

Felt

Handlingen Fjern bestillingsmetafelt inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Fjern bestillingsmetafelt.
Felt Beskrivelse
Metafeltets navnefelt Påkrevd. Metafeltets navnefelt er en beholder for en gruppe metafelter. Ved å gruppere metafelter i et navnefelt forhindrer du at metafeltene kommer i konflikt med hverandre.
Nøkkel Påkrevd. En nøkkel er en identifikator for metafeltverdien.

Utløsere

Handlingen Fjern bestillingsmetafelt har et skjult felt som legges til av utløseren. Dette feltet, Bestillings-ID, identifiserer bestillingen som skal ha fjernet metafelter. Bestillings-ID er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Fjern bestillingsmetafelt kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel

Eksempel på en arbeidsflyt som fjerner et bestillingsmetafelt når en bestilling kanselleres

I dette arbeidsflyteksempelet fjernes et bestillingsmetafelt fra alle kansellerte bestillinger.

API-detaljer

Gå gjennom inndataobjektet MetafieldInput for å finne ut mer.