Bestillingen er betalt

Utløseren Bestilling betalt starter en arbeidsflyt når betalingsstatusen for en bestilling endres til betalt. En bestilling har status som betalt når en kredittkortbetaling er hentet inn, eller når en bestilling som bruker en manuell betaling merkes som betalt.

Handlinger

Følgende handlinger kan brukes i arbeidsflyter som starter med utløseren Bestilling betalt.

Eksempel:

Et eksempel på en arbeidsflyt som legger til en tagg i en bestilling når den er betalt

I dette arbeidsflyteksempelet legges det til en tagg i bestillingen når den blir betalt.

Teste utløseren Bestilling betalt

Opprett en testbestilling og samle inn betaling for den for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Ved å bruke utløseren Bestilling betalt kan det utføres handlinger med Order Graphql API-objektet.