Varelinjer for en oppfyllelsesbestilling er forberedt for lokal levering

Utløseren Varelinjer i en oppfyllelsesbestilling er forberedt for lokal levering starter en arbeidsflyt når varelinjene i en oppfyllelsesbestilling er forberedt for lokal levering.

Handlinger

Følgende handlinger kan brukes i en arbeidsflyt som starter med utløseren Varelinjer i en oppfyllelsesbestilling er forberedt for lokal levering.

Eksempel

Eksempel på en arbeidsflyt som sender en e-postmelding med ID og lokalisasjon for en oppfyllelsesbestilling når bestillingens varelinjer er klare til levering

I dette arbeidsflyteksempelet sendes det en e-postmelding når varelinjene i en oppfyllelsesbestilling er forberedt for lokal levering.

Teste utløseren Varelinjer for en oppfyllelsesbestilling er forberedt for lokal levering

Denne utløseren gjelder for tredjepartsoppfyllelser, ikke manuelle oppfyllelseshendelser. Kontakt tredjeparts-oppfyllelsestjenesten for å finne ut hvordan du kan opprette en testbestilling for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Med utløseren Varelinjer i en oppfyllelsesbestilling er forberedt for lokal levering kan man utføre handlinger med Order Graphql API-objektet.