Kundekonto aktivert

Utløseren Kundekonto aktivert starter en arbeidsflyt når en kundeprofil blir til en kundekonto. Denne statusendringen oppstår når en kunde godtar en e-postinvitasjon til å opprette en konto, eller når de oppretter en konto i kassen i nettbutikken.

Denne utløseren gjelder bare for klassiske kundekontoer. Se Kundekontoer for mer informasjon.

Handlinger

Følgende handlinger kan brukes i arbeidsflyter som starter med utløseren Kundekonto aktivert.

Eksempel:

Et eksempel på en arbeidsflyt som legger til en kundetagg når en kundekonto aktiveres

I dette arbeidsflyteksempelet legges det til en kundetagg når en kundekonto blir aktivert.

Teste utløseren Kundekonto aktivert

Send en e-post om å opprette en kundekonto og svar på e-posten med kontoinvitasjon for å teste en arbeidsflyt som starter med denne utløseren.

API-detaljer

Ved å bruke utløseren Kundekonto aktivert kan det utføres handlinger med Customer Graphql API-objektet.