Kundekontoen er aktiveret

Udløseren Kundekontoen er aktiveret starter et workflow, når en kundeprofil bliver en kundekonto. Denne statusændring sker, når en kunde accepterer en mail med en invitation til at oprette en konto, eller når kunden opretter en konto under betaling i din webshop.

Denne udløser gælder kun for klassiske kundekonti. Få mere at vide under Kundekonti.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Kundekontoen er aktiveret.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der tilføjer et kundetag, når en kundekonto aktiveres

I dette workfloweksempel tilføjes der et kundetag, når en kundekonto aktiveres.

Test af udløseren Kundekontoen er aktiveret

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du sende en mail om at oprette en kundekonto og besvare mailen med invitationen til at oprette en konto.

API-detaljer

Med udløseren Kundekontoen er aktiveret kan du foretage handlinger med Customer Graphql API-objektet.