Ordre annulleret

Udløseren Ordren blev annulleret starter et workflow, når en bruger i din organisation eller en tredjepartsapp annullerer en ikke-klargjort ordre.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Ordren blev annulleret.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der arkiverer en ordre, når ordren annulleres

I dette workfloweksempel arkiveres en ordre, når ordren annulleres.

Test af udløseren Ordren blev annulleret

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du annullere en ordre.

API-detaljer

Med udløseren Ordren blev annulleret kan du foretage handlinger med Order Graphql API-objektet.