Klargøringsordren blev flettet

Udløseren Klargøringsordren belv flettet starter et workflow, når en klargøringsordre flettes af dig eller en tredjepartsapp. Workflows, der bruger denne udløser, udføres på den nyligt kombinerede klargøringsordre med alle tilknyttede varelinjer.

Angivne data

Følgende data angives for workflows, der starter med udløseren Klargøringsordren blev flettet.

Data, der er angivet for workflows med udløseren.
Data Beskrivelse
fulfillmentOrder Den klargøringsordre, der blev oprettet. Gør det muligt at tilgå data på Fulfillment Order-objektet i GraphQL Admin API’en

Test af udløseren

Hvis du vil teste et aktivt workflow, der starter med denne udløser, kan du udføre følgende handlinger:

• Flet en klargøringsordre i Shopify-administratoren: Vælg en ordre med flere varelinjer på siden Ordrer. Opdel klargøringsordren, og flet den derefter.
  • Kontakt din tredjepartsapp til ordrestyring for at få appen til at flette en klargøringsordre ved hjælp af fulfillmentOrderMerge-mutationsobjektet .

Handlinger

Denne udløser angiver en klargøringsordre, så du får mulighed for at anvende alle handlinger, der kræver en klargøringsordre, herunder:

Fulfillment Order-objektet giver dig mulighed for at tilgå andre data, som f.eks. den tilknyttede ordre, så den kan anvendes med følgende ordrehandlinger:

Klargøringsordrer indeholder også lister over data, som f.eks. varelinjer. Hvis du bruger handlingen For each, kan du gentage handlingen for disse lister og udføre handlinger for hver vare.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en klargøringsordre flettes

I dette workfloweksempel sendes der en intern mail, når en klargøringsordre flettes.