Klargøringsordren blev flettet

Udløseren Klargøringsordren blev flettetd starter et workflow, når en klargøringsordre flettes enten af dig eller af en tredjepartsapp. Workflows, der bruger denne udløser, udføres på den nyligt kombinerede klargøringsordre med alle tilknyttede varelinjer.

Handlinger

Du kan anvende følgende handlinger i workflows, der starter med udløseren Klargøringsordren blev flettet.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sender en mail, når en klargøringsordre flettes

I dette workfloweksempel sendes der en intern mail, når en klargøringsordre flettes.

Test af udløseren Klargøringsordren blev flettet

Hvis du vil teste et workflow, der starter med denne udløser, skal du flette en klargøringsordre i Shopify-administratoren eller kontakte din tredjepartsklargøringstjeneste eller ordreklargøringsapp for at finde ud af, hvordan du afgiver en testordre.

API-detaljer

Udløseren Klargøringsordren er flettet gør det muligt at udføre handlinger med Fulfillment Order Graphql API-objektet og Order Graphql API-objektet.