Fulfilmentbestelling samengevoegd

De trigger Fulfilmentbestelling samengevoegd start een workflow wanneer een fulfilmentbestelling door jou of door een externe app is samengevoegd. Workflows die deze trigger gebruiken, worden uitgevoerd op de net samengevoegde fulfilmentbestelling met alle daaraan gekoppelde orderregels.

Verstrekte gegevens

De volgende gegevens worden verstrekt aan workflows die beginnen met de trigger Fulfillmentbestelling samengevoegd.

Gegevens die worden verstrekt aan workflows met de trigger.
Gegevens Beschrijving
fulfillmentOrder De fulfillmentbestelling die is gemaakt. Biedt toegang tot gegevens in het fulfillmentOrder-object van de GraphQL Admin-API.

De trigger testen

Voor het testen van een actieve workflow die met deze trigger begint, kun je de volgende acties uitvoeren:

• Een fulfilmentbestelling samenvoegen in het Shopify-beheercentrum: Selecteer een bestelling met meerdere orderregels op de pagina Bestellingen. Splits de fulfillmentbestelling en voeg deze vervolgens samen.
  • Neem contact op in je externe app voor orderbeheer om hen een fulfilmentbestelling te laten samenvoegen met behulp van het fulfillmentOrderMerge-mutatieobject.

Acties

Deze trigger creëert een fulfilmentbestelling, dus je kunt er elke actie mee gebruiken die een fulfilmentbestelling vereist, waaronder:

Met fulfillmentOrder-objecten heb je toegang tot andere gegevens, zoals de bijbehorende bestelling, en ze kunnen worden gebruikt met de volgende acties voor bestellingen:

Fulfilmentbestellingen bevatten ook lijsten met gegevens zoals orderregels. Met een actie Voor elk kun je door deze lijsten lopen en acties uitvoeren voor elk artikel.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een e-mail verzendt wanneer een fulfilmentbestelling wordt samengevoegd

In deze voorbeeldworkflow wordt een interne e-mail verzonden wanneer een fulfilmentbestelling wordt samengevoegd.