Klant gemaakt

Met de trigger Klant aangemaakt wordt een workflow gestart wanneer een nieuwe klant een bestelling plaatst in je winkel of wanneer een klantprofiel handmatig wordt aangemaakt door een gebruiker in je organisatie.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Klant aangemaakt.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een klanttag toevoegt als een klantprofiel wordt aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een tag aan het klantprofiel toegevoegd wanneer een klantprofiel wordt aangemaakt.

De trigger 'Klanttags toegevoegd' testen

Maak een klant aan om een workflow te testen die met deze trigger wordt gestart.

API-gegevens

Via de trigger Klant aangemaakt kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Klant.