Collectie aangemaakt

De trigger Collectie aangemaakt start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een externe app een collectie aanmaakt in het Shopify-beheercentrum. Workflows die beginnen met de trigger Collectie aangemaakt gelden zowel voor handmatige als automatische collecties.

Acties

Je kunt de volgende acties gebruiken in workflows die beginnen met de trigger Collectie aangemaakt.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een e-mail stuurt als een collectie wordt aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een e-mail verzonden wanneer een collectie wordt aangemaakt.

De trigger 'Collectie aangemaakt' testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, maak je een collectie.

API-gegevens

Via de trigger Collectie aangemaakt kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Collectie.