Productvariant niet op voorraad

De trigger Productvariant niet op voorraad start een workflow wanneer de voorraad van een productvariant daalt van één of meer naar nul of minder. De bron van deze wijziging in de voorraad kan een bestelling zijn, een handmatige wijziging of een app waarmee een wijziging wordt aangebracht.

Verstrekte gegevens

De volgende gegevens worden verstrekt aan workflows die starten met de trigger Productvariant niet op voorraad.

Gegevens die worden verstrekt aan workflows met de trigger Productvariant niet op voorraad.
Gegevens Beschrijving
productVariant De productvariant waarvan de voorraadaantallen zijn gewijzigd.

De trigger Productvariant niet op voorraad testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, kun je de voorraad van een variant wijzigen van groter dan nul naar nul.

Voorbeelden

De Flow-templatebibliotheek bevat voorbeelden die gebruik maken van de trigger Productvariant niet op voorraad. Deze voorbeelden laten zien hoe je gebruik kunt maken van voorraad voor producten, varianten en per locatie.

Acties

Je kunt elke actie die een variant of een product vereist gebruiken met de trigger Productvariant niet op voorraad. Dit zijn onder andere:

API-gegevens

Via de trigger Productvariant niet op voorraad kun je acties ondernemen met het Graphql-API-object Productvariant.