Connectors

Flow biedt connectoren om functies als Rij toevoegen aan spreadsheet van services van derden te gebruiken, zoals Google Sheets.

Op deze pagina

Koppelen

Als je connectoren wilt gaan gebruiken, koppel je eerst Flow aan de service die je wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld de actie Rij toevoegen aan spreadsheet wilt gebruiken, koppel je eerst Flow aan je Google Sheets-account:

1. Zoek in de Flow-editor naar de trigger of actie waaraan je wilt koppelen.
  2. Kies de trigger of actie die je wilt gebruiken.
  3. Als je de app nog niet eerder hebt gekoppeld, krijg je een foutmelding waarin staat dat de app is verwijderd. Klik op Installeren.
  4. Volg de instructies om je account aan Flow te koppelen. Je wordt gevraagd in te loggen bij de service en Flow toegang te verlenen tot je account.
  5. Nadat je de app hebt gekoppeld, zie je informatie over je connector met de app. Je kunt dit scherm sluiten.
  6. Ga terug naar de Flow-editor. Vernieuw de pagina om het foutbericht te verwijderen.

Loskoppelen

Je kunt de app loskoppelen van Flow als je een andere gebruiker voor Flow wilt gebruiken om verbinding te maken. Een app loskoppelen van Flow:

1. Zoek in de Flow-editor naar de app die je wilt loskoppelen.
  2. Kies de app (en niet de trigger of actie) die je wilt loskoppelen.
  3. Klik op de knop ...
  4. Klik op Ontkoppelen.