Productstatus bijgewerkt

Met de trigger Productstatus bijgewerkt wordt een workflow gestart wanneer een gebruiker in de organisatie of een app van derden de status van een product wijzigt.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Productstatus bijgewerkt.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow dat een product beschikbaar stelt in het verkoopkanaal van de webshop wanneer de status wordt gewijzigd van Gearchiveerd in Actief

In deze voorbeeldworkflow wordt een product beschikbaar gemaakt in het verkoopkanaal van de webshop wanneer de status wordt gewijzigd van Gearchiveerd in Actief.

De trigger 'Productstatus bijgewerkt' testen

Wijzig de status van een product om een workflow te testen die start met deze trigger.

API-gegevens

Via de trigger Productstatus bijgewerkt kunnen acties worden uitgevoerd met het Graphql-API-object ProductPublication.