Terugbetaling aangemaakt

De trigger Terugbetaling aangemaakt start een workflow wanneer een gebruiker in je organisatie of een externe app een bestelling gedeeltelijk of volledig terugbetaalt.

Acties

De volgende acties kunnen worden gebruikt in workflows die beginnen met de trigger Terugbetaling aangemaakt.

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een e-mail stuurt als een terugbetaling wordt aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een e-mail verzonden wanneer een terugbetaling wordt aangemaakt.

De trigger 'Terugbetaling aangemaakt' testen

Als je een workflow wilt testen die met deze trigger begint, maak je een testbestelling en maak je daar vervolgens een retourzending voor.

API-gegevens

Met de trigger Terugbetaling aangemaakt kunnen acties worden ondernomen met het Graphql-API-object Bestelling.