Fulfilment on hold zetten

De actie Fulfilment bestelling pauzeren wijzigt de status van de bestelling die de workflow triggert naar Gepauzeerd. Bestellingen met de status Gepauzeerd worden niet afgehandeld totdat de status is verwijderd.

Op deze pagina

Velden

De actie Fulfilment vasthouden bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie Fulfilment vasthouden.
Veld Beschrijving
Reden De reden voor het vasthouden van de fulfilment.
Opmerkingen over de reden Aanvullende opmerkingen over de reden dat de fulfillment in de wacht wordt gezet.
Merchant op de hoogte stellen Wanneer geselecteerd, ontvangt de merchant een melding dat een fulfillment in de wacht is gezet.

Triggers

De actie Fulfilment vasthouden heeft verborgen velden die zijn toegevoegd door de trigger. Deze velden, Bestellings-ID en Fulfilment-ID, identificeren de bestelling om een Fulfilment vasthouden voor te verzenden. De Bestellings-ID en de Fulfilment-ID zijn standaard ingesteld en kunnen niet worden gewijzigd.

Je kunt de actie Fulfilment vasthouden gebruiken in workflows die beginnen met de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een aanvraag Fulfilment vasthouden verzendt wanneer het risico van de bestelling hoog is

In dit voorbeeld van een workflow wordt een aanvraag voor een Fulfilment vasthouden verzonden wanneer het risico van de bestelling hoog is.

API-gegevens

Bekijk voor meer informatie de mutatie vasthoudenFulfilment.