Aantekening bij bedrijfslocatie bijwerken

Met de actie Aantekening bij bedrijfslocatie bijwerken werk je de aantekeningen op de pagina van een bedrijfslocatie bij voor de locatie die de workflow activeert.

Op deze pagina

Velden

De actie Aantekening bij bedrijfslocatie bijwerken bevat de volgende velden.

Velden die in de actie 'Aantekening bij bedrijfslocatie bijwerken' worden gebruikt.
Veld Beschrijving
Opmerking De aantekening die op de bedrijfslocatie wordt toegepast.

Triggers

De actie Aantekening bij bedrijfslocatie bijwerken bevat een verborgen veld dat door de trigger is toegevoegd. Dit veld, Bedrijfslocatie-ID, bepaalt welke bedrijfslocatie wordt bijgewerkt. De bedrijfslocatie-ID is een standaardinstelling en kan niet worden gewijzigd.

Je kunt de actie Aantekening bij bedrijfslocatie bijwerken gebruiken in workflows die met de volgende triggers worden gestart:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een aantekening toevoegt aan een bedrijfslocatie wanneer een nieuwe bedrijfslocatie wordt aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een aantekening toegevoegd aan een bedrijfslocatie wanneer een nieuwe locatie voor een bedrijf wordt aangemaakt.

API-gegevens

Bekijk de companyLocationUpdate-mutatie voor meer informatie.