Assortiment uit bedrijfslocatie verwijderen

Met de actie Assortiment uit bedrijfslocatie verwijderen verwijder je een specifiek assortiment uit de bedrijfslocatie die de workflow triggert.

Op deze pagina

Velden

De actie Assortiment uit bedrijfslocatie verwijderen bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie 'Assortiment uit bedrijfslocatie verwijderen'.
Veld Beschrijving
Assortiment Vereist. Hier staat de ID van het assortiment dat uit de bedrijfslocatie wordt verwijderd.

Triggers

De actie Assortiment uit bedrijfslocatie verwijderen bevat een verborgen veld dat de trigger eraan heeft toegevoegd. Dit veld, Bedrijfslocatie-ID, bepaalt uit welke bedrijfslocatie een assortiment wordt verwijderd. De bedrijfslocatie-ID is een standaardinstelling en kan niet worden gewijzigd.

De actie Assortiment uit bedrijfslocatie verwijderen kan met de volgende triggers worden gebruikt:

API-gegevens

Bekijk de catalogContextUpdate-mutatie voor meer informatie.