Bestelling uit archief verwijderen

Met de actie Bestelling uit archief verwijderen wordt de bestelling die de workflow triggert uit het archief verwijderd en teruggezet in de lijst met openstaande bestellingen.

Op deze pagina

Triggers

De actie Bestelling uit archief verwijderen heeft een verborgen veld dat toegevoegd is door de trigger. Dit veld, Bestellings-ID, bepaalt welke bestelling uit het archief verwijderd wordt. De bestellings-ID is standaard ingesteld en kan niet bewerkt worden.

De actie Bestelling uit archief verwijderen kan worden gebruikt in workflows die beginnen bij de volgende triggers:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een bestelling uit het archief verwijdert als er een terugbetaling wordt gedaan

In deze voorbeeldworkflow wordt een bestelling uit het archief verwijderd wanneer een terugbetaling voor die bestelling is aangemaakt.

API-gegevens

Bekijk Een gesloten bestelling heropenen voor meer informatie.