Aantekening bij bedrijf bijwerken

Met de actie Aantekening bij bedrijf bijwerken worden de aantekeningen op de bedrijfspagina gewijzigd van het bedrijf dat de workflow activeert.

Op deze pagina

Velden

De actie Aantekening bij bedrijf bijwerken bevat de volgende velden.

Velden die worden gebruikt in de actie 'Aantekening bij bedrijf bijwerken'.
Veld Beschrijving
Opmerking De aantekening die op het bedrijf wordt toegepast.

Triggers

De actie Aantekening bij bedrijf bijwerken bevat een verborgen veld dat door de trigger is toegevoegd. Dit veld, Bedrijfs-ID, bepaalt welk bedrijf wordt bijgewerkt. De bedrijfs-ID is een standaardinstelling en kan niet worden gewijzigd.

Je kunt de actie Aantekening bij bedrijf bijwerken gebruiken in workflows die met de volgende triggers worden gestart:

Voorbeeld

Voorbeeld van een workflow die een aantekening bij een bedrijf toevoegt wanneer een terugbetaling is aangemaakt

In deze voorbeeldworkflow wordt een aantekening aan een bedrijf toegevoegd wanneer een nieuw bedrijf wordt aangemaakt.

API-gegevens

Bekijk de companyUpdate-mutatie voor meer informatie.