Oppdater bedriftsmerknad

Handlingen Oppdater bedriftsmerknad oppdaterer merknader på en bedriftsside for bedriften som utløser arbeidsflyten.

På denne siden

Felt

Handlingen Oppdater bedriftsmerknad inneholder følgende felter.

Felter som brukes i handlingen Oppdater bedriftsmerknad.
Felt Beskrivelse
Merk Merknaden som skal legges til for bedriften.

Utløsere

Handlingen Oppdater bedriftsmerknad har et skjult felt som legges til av utløseren. Dette feltet, Bedrifts-ID, identifiserer bedriften som skal oppdateres. Bedrifts-ID angis som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Oppdater bedriftsmerknad kan brukes i arbeidsflyter som starter med følgende utløsere:

Eksempel

Eksempel på en arbeidsflyt som legger til en merknad for en bedrift når det opprettes en refusjon

I dette arbeidsflyteksempelet legges det til en merknad for en bedrift når en ny bedrift opprettes.

API-detaljer

For å finne ut mer, kan du se mutasjonen companyUpdate.