Slett produktvariant

Handlingen Slett produktvariant sletter den oppgitte produktvarianten.

På denne siden

Utløsere

Handlingen Slett produktvariant har et skjult felt lagt til av utløseren. Dette feltet, Variant-ID, identifiserer varianten som skal slettes. Variant-ID er angitt som standard, og kan ikke endres.

Handlingen Slett produktvariant kan brukes i arbeidsflyter med handlingen Hent data om en produktvariant, eller utløsere som inneholder et produkt eller en variant, som for eksempel:

Eksempel

Eksempel på en arbeidsflyt som sletter en utsolgt produktvariant

I dette arbeidsflyteksempelet slettes en produktvariant når den har vært utsolgt i én uke.

API-detaljer

For å finne ut mer kan du se mutasjonen productVariantDelete.