Slet produktvariant

Handlingen Slet produktvariant sletter den angivne produktvariant.

På denne side

Udløsere

Handlingen Slet produktvariant får tilføjet et skjult felt af udløseren. Dette felt, Variant-id, identificerer det firma, der skal slettes. Variant-id'et er angivet som standard og kan ikke ændres.

Handlingen Slet produktvariant kan bruges i workflows, der har en datahandling for produktvarianter eller udløsere, der indeholder et produkt eller en variant, som f.eks.:

Eksempel

Eksempel på et workflow, der sletter en produktvariant, som ikke er på lager

I dette eksempel på et workflow slettes en produktvariant, når den ikke har været på lager i en uge.

API-detaljer

Få mere at vide ved at gennemgå mutationen productVariantDelete.